با سلام خدمت تمامی کاربران سایت شهر اسکیت. همانطور که پیش تر قول داده بودیم امروز در این بخش از وبلاگ قصد داریم به آموزش اسکیت بپردازیم که این آموزش به صورت ویدیویی و همراه با متن گذاشته می شود. امید است که با مطالعه و دیدن آن بتوانید به یادگیری رشته ورزشی اسکیت بپردازید. همچنین در صورت مفید بودن این مطلب در پایان با گذاشتن دیدگاه خود به ما کمک کنید تا مطالب خود را بروزرسانی کنیم.

 

آموزش اسکیت

اسکیت سواری یکی از محیج ترین ورزش های روز دنیا است. در ورزش اسکیت عضلات مرکزی و پاها به خوبی تحریک شده و باعث افزایش کالری سوزی و چربی سوزی می شود. همچنین این ورزش باعث افزایش تعادل و تمرکز در کودکان می شود که این مزیت باعث شده که آموزش اسکیت برای کودکان بسیار مناسب باشد و باعث شود کودکان علاوه بر ورزش از نظر هوشی نیز تقویت شوند. برای یادگیری اسکیت آموزش اسکیت سواری لازم و ضروری است، اما نداشتن دسترسی به مربی یا هزینه ها و مشکلات مربوط به کرونا باعث شده که افراد زیادی نتوانند برای آموزش اسکیت به صورت حضوری اقدام کنند ما سعی داریم با گذاشتن آموزش گام به گام اسکیت در اینجا به این دسته از علاقمندان به ورزش پر هیجان اسکیت کمکی کرده باشیم.

 

آموزش اسکیت سواری

یکی از جذاب ترین ورزش ها که هیجان زیادی نیز دارد، اسکیت سواری می باشد. اگر شما نیز مانند بسیاری از افراد به این ورزش علاقه دارید با ما همراه باشید. ما سعی می کنیم آموزش اسکیت را در این مطلب برای شما بیان کنیم. اگر شما تازه کار هستید و هیچگونه آشنایی با این ورزش ندارید در ابتدا لازم است کفش های انجام این ورزش را بپوشید. ابتدا پاهایتان را به صورت عدد هفت بر روی زمین نگه دارید. بعد از آن به آرامی پاهای خود را بلند کرده و حرکت کنید. زمانی که پاهای خود را پایین می آورید الگوی عدد ۷ را رعایت کنید. با کمی تکرار و تمرین می توانید مهارت کافی برای این ورزش را کسب کنید. هنگام جلو رفتن سر نخورید و رو به جلو قدم بردارید. هنگام حرکت باید مقدار اندکی بدن خود را رو به جلو خم کنید. در هنگام ورزش اسکیت باید دقت کافی داشته باشید. کوچکترین اشتباه می تواند سلامتی شما را به خطر بیاندازد.

 

اسکیت سواری

با فراگرفتن آموزش اسکیت می توانید به یک فرد حرفه ای تبدیل شوید. در هنگام انجام ورزش اسکیت بهتر است از وسایل ایمنی مانند کلاه، زانو بند و سایر لوازم استفاده کنید. با وجود لوازم ایمنی در صورت از دست دادن تعادل آسیبی به شما وارد نمیشود. این ورزش می تواند باعث نشاط و بهبود روحیه شما شود. همچنین  این ورزش می تواند تمرکز و تعادل بدن شما را بهبود ببخشد. مراکز مختلفی وجود دارند که به دوست داران این ورزش آموزش می دهند. شما می توانید با انجام ورزش اسکیت اوقات فراغت خود را به خوبی سپری کنید. اسکیت سواری هم می تواند به سوختن کالری کمک کند و هم باعث بالا رفتن سطح انرژی بدن شود. برای این که از یک فرد مبتدی به یک شخص حرفه ای تبدیل شوید نیاز به آموزش، تکرار و تمرین دارید.

 

آموزش اسکیت برای کودکان سنین مختلف

نحوه آموزش اسکیت برای کودکان بسیار حائز اهمیت می باشد. سن مناسب آموزش اسکیت به کودکان نیز از جمله نکاتی است که باید به آن توجه داشته باشیم. آموزش اسکیت به کودکان از لحظه ای آغاز می شود که کودک پذیرای یادگیری باشد. کودک باید آموزش ها را بفهمد، یاد بگیرد و تمرین کند. همچنین کودک باید به خوبی بتواند تعادل و تمرکز خود را حفظ کند. ورزش اسکیت سواری نیاز به تعادل و تمرکز بالا دارد. بنابراین افرادی که نمی توانند تعادل خود را حفظ کنند بهتر است اسکیت سواری نکنند. البته کودکی بهترین زمان برای یادگیری انواع مهارت ها می باشد. ذهن کودک چندین برابر یک فرد بزرگسال آمادگی برای یادگیری دارد.

 

آموزش اسکیت در خانه

 آموزش اسکیت برای کودکان نیاز به کفش مناسب دارد. بهتر است کفشی که خریداری می کنید کاملا اندازه پای کودک شما باشد. معمولا کفش های اسکیت تا چندین شماره تغییر سایز می دهند پس نگران رشد پاهای فرزندتان نباشید. قبل از انجام هرگونه آموزشی بهتر است آموزش اسکیت در خانه را با فرزندتان شروع کنید. مسلما یادگیری در فضای خانه و توسط والدین بیشتر از جاهای دیگر می باشد. حفظ تعادل و تمرکز کودک شما با آموزش در خانه بیشتر می شود و آمادگی لازم برای حضور در سایر مراکز آموزش را کسب می کند. آموزش اسکیت مقدماتی توسط بسیاری از مراکز انجام می شود.

بهتر است لوازم ایمنی مناسب هنگام این ورزش را برای فرزندتان تهیه کنید. زیرا در صورت از دست دادن تعادل ممکن است آسیب های جدی به بدن او وارد شود. سرعت یادگیری اسکیت سواری  در کودکان بستگی به استعداد ذاتی و میزان علاقه او به این ورزش دارد. معمولا سرعت کسب مهارت انجام کارهایی که با علاقه انجام می شوند بسیار زیاد است. هنگام آموزش اسکیت برای کودکان بهتر است از محیطی شروع به انجام تمرین کنید که کاملا بی خطر است.

 

آموزش اسکیت سواری

اگر به ورزش های مهیج علاقه دارید ما اسکیت سواری را به شما پیشنهاد مي کنیم. با آموزش اسکیت سواری و انجام این ورزش می توانید لحظات خوشی برای خود رقم بزنید. اسکیت سواری مانند سایر ورزش ها باعث سوزاندن کالری می شود. اگر چه که این ورزش باعث سوختن کالری در بدن می شود اما مانند سایر ورزش ها فشار زیادی به مفاصل وارد نمی کند. برای انجام هر ورزش نیاز به لوازم و وسایل مخصوص به آن ورزش می باشد.

 

کفش اسکیت

برای آموزش اسکیت سواری نیز مانند سایر ورزش ها نیاز به کفش و لوازم ایمنی مخصوص می باشد. آموزش کفش اسکیت را از ما بخواهید. ما در این مطلب اطلاعات لازم در مورد کفش مناسب اسکیت سواری را در اختیار شما قرار می دهیم. کفش مناسب اسکیت باید به گونه ای باشد که شخص در آن احساس راحتی داشته باشد. این کفش نباید تنگ باشد و به پا فشار وارد کند. کفش تنگ می تواند به مفاصل پا آسیب وارد کند. همچنین شل بودن و بزرگ بودن کفش نیز می تواند باعث خستگی و آسیب شود. چرخ های کفش اسکیت نیز باید استاندارد باشد. کفش اسکیت مناسب باید مچ پا شخص را به خوبی پوشش دهد زیرا اگر اینگونه نباشد امکان پیچ خوردگی و آسیب به مچ پا وجود دارد.براید دیدن کفش اسکیت ارزان اینجا کلیک کنید.

کفش اسکیت دارای نمونه های مختلف می باشد. معمولا کفش هایی که برای افراد حرفه ای تولید می شوند تعداد چرخ های بیشتری نسبت به نمونه های دیگر دارند. کفش هایی که برای افراد مبتدی ساخته می شوند معمولا ۲ تا ۳ چرخ دارند. بنابراین هنگام خرید کفش اسکیت به توانایی خود در این ورزش دقت داشته باشید. کفش اسکیت یکی از مهمترين لوازم انجام این ورزش است که می تواند در کیفیت انجام این ورزش تاثیر بگذارد. لوازم ایمنی نیز که باعث محافظت بدن ما در برابر آسیب های احتمالی می شوند نیز از جمله لوازم مورد نیاز این ورزش می باشند.

 

نکات مهم در حین آموزش اسکیت

نکات بسیار مهمی برای آموزش اسکیت وجود دارد که رعایت این موارد باعث جلوگیری از آسیب و یادگیری بهتر فرد شود. بخشی از این موارد مربوط به مربی و بخش دیگر مربوط به هنرجو است چندین مورد می بایست توسط هنرجو رعایت شود در زیر گفته می شود.

 

نکات و موارد مهم حین اموزش اسکیت که هنرجو باید در نظر بگیرد

  1. استفاده از لوازم ایمنی حین آموزش اسکیت
  2. رعایت موارد ایمنی حین اموزش اسکیت
  3. گرم کردن قبل از آموزش اسکیت
  4. سرد کردن بعد از جلسات آموزش اسکیت
  5. اجرای حرکات کششی قبل و بعد از اموزش اسکیت
  6. بستن لوازم ایمنی و اسکیت به درستی در اموزش اسکیت
  7. سفت کردن اسکیت مخصوصا از ناحیه مچ و ساق اسکیت
  8. پوشیدن لباس راحت و ترجیحا آزاد برای اموزش اسکیت

 

نکات و موارد مهم در حین آموزش که مربی باید در نظر بگیرد

  1. استفاده از لوازم ایمنی اسکیت به طور کامل
  2. گرم کردن و سرد کردن هنرجو
  3. اجرا حرکات کششی قبل و بعد از کلاس آموزشی اسکیت
  4. چک کردن لیست لوازم و تجهیزات هنرجو و اطمینان از کیفیت آنها
  5. چک کردن لوازم و اسکیت و اطمینان از درست و محکم بسته شدن آنها
  6. اطمینان از سلامت هنرجو قبل از اجرای حرکات سخت یا حرکاتی که نیاز به توانایی قلب و عروقی بالا دارد
  7. آموزش به صورت دیداری سپس به صورت کلامی و توضیحی
  8. کمک کردن به هنرجو جهت اشنایی اولیه با حرکت
  9. گوشزد کردم موارد ایمنی حین اجرا حرکات و اشتباهات خطرناک

 

اموزش اسکیت گام به گام

ممکن است بعضی از افراد به خودی خود اسکیت سواری را یاد گرفته باشند. همچنین بعضی افراد معتقدند که برای انجام این ورزش نیاز به اموزش اسکیت نمی باشد. اما باید به تمامی این عزیزان بگوییم برای انجام درست و اصولی این ورزش نیاز به آموزش می باشد. برای آموزش اسکیت گام به گام بهتر است با ما همراه باشید. ما سعی میکنیم اصول انجام این ورزش را برای شما بیان کنیم. انجام ورزش اسکیت علاوه بر آموزش نیاز به دقت و تمرکز دارد. اسکیت سواری یکی از ورزش های مورد علاقه بسیاری از افراد می باشد. افراد در گروه های سنی مختلف این ورزش را انجام می دهند. این ورزش دارای سبک های مختلف می باشد. برای انجام اسکیت سواری بهتر است ابتدا با سرعت کم شروع کنید و بعد از اینکه به تعادل رسیدید سرعت خود را افزایش دهید. برای انجام این ورزش باید روی یک سطح صاف قرار بگیرید.

 

آموزش گام به گام اسکیت

اموزش اسکیت نیازمند این است که هنرجو به صورت step by step یا گام به گام به یادگیری این ورزش بپردازد از این رو می بایست از مبتدی به پیشرفته به اموزش اسکیت بپردازد.آموزش گام به گام نه تنها در هر یک از رشته های ورزشی بلکه در بحث یادگیری هر موضوعی بسیار مهم و حائز اهمیت است از این رو هنرجو باید با صبر و پشتکار حرکات را تا سطح مهارتی خوبی که مربی در نظر دارد تمرین کند و بعد از آن میتوان برای یادگیری حرکت جدید اقدام کرد همچنین در اموزش اسکیت این نکته بسیار مهم است که هر حرکت پیش نیاز هایی خاص خود را دارد که می بایست اول این پیش نیاز ها در نظر گرفته شده و به خوبی تمرین شود تا از اسیب های احتمالی جلوگیری کرد.

 

فواید اسکیت سواری

شما می توانید با فراگیری اموزش اسکیت و انجام اصولی این ورزش از فواید خوب آن بهره ببرید. این ورزش یک ورزش هوازی است و باعث سوختن کالری در بدن می شود. تنظیم فشار خون و اکسیژن رسانی بیشتر به بافت های بدن از جمله فواید خوب اسکیت سواری می باشد. تقویت رباط های عضلات فوقانی، تقویت سیستم عصبی، افزایش تمرکز و بسیاری مواد دیگر را می توان در لیست فواید این ورزش قرار داد. تنها با انجام این ورزش می توانید از فواید خوب آن آگاهی پیدا کنید. اسکیت سواری نیز مانند سایر ورزش ها قواعد و قوانین مخصوص به خود دارد. در هنگام اسکیت سواری نیز باید مانند سایر وسایل نقلیه از سمت چپ سبقت بگیرید. برای آگاهی از قوانین این ورزش باید از یک شخص متخصص در این زمینه کمک بگیرید.بهتر است در هوای بارانی و زمانی که زمین لغزنده است از انجام این ورزش خودداری کنید.

 

آموزش ویدیویی اسکیت مقدماتی

این دوره آموزشی توسط تیم اکادمی پارمیس اسکیت تهیه و تنظیم شده است و در این سلسله ویدیو های آموزشی سرکار خانم ارزو اکبری به همراه اویسا دولت آبادی به آموزش اسکیت مقدماتی می پردازند.

 

1) نحوی پوشیدن صحیح اسکیت و لوازم ایمنی

مهمترین وسیله ایمنی در اسکیت کلاه ایمنی است که باید به دقت و صحیح روی سر فرد قرار بگیرد.کلاه ایمنی اول باید توسط بندهای چفت دار که از بالا به پایین کشیده شده است زیر چانه فرد اسکیت سوار بسته شود و تا جایی لازم سفت شود.سپس کلاه ایمنی باید توسط تسمه ریگلاژ داری که در پشت آن قرار گرفته روی سر فرد به خوبی محکم شود.کلاه و لوازم ایمنی هنگام آموزش اسکیت از بدن فرد حفاظت می کند و باعث می شود که فرد با کمترین احتمال آسیب دیدگی به یادگیری اسکیت بپردازد.

نحوی بستن لوازم ایمنی یا ست ایمنی اسکیت

لوازم ایمنی اسکیت شامل یک جفت آرنج بند که معمولا سایز آن کوچکتر از زانو بند ها است،یک جفت زانو بند و یک جفت کف بند یا مچ بند که به صورت راست و چپی وجود دارد و باید به شکلی پوشیده شود که زائده پلاستیکی آن کف دست ها قرار بگیرد و انگشت شصت بازیکن از مچ بند بیرون باشد.توجه داشته باشید که زانو بند ها و آرنج بند ها به صورت جورابی قبل از اسکیت باید پوشیده شود و سپس چسب های آن بسته شود.

پوشیدن پد محافظ لگن اسکیت

این پد ها به به صورت شلوارک در انواع مختلفی وجود دارد در مقابل ضربه ها احتمالی حاصل از خوردن زمین از پشت محافظت می کند.این پد ها می بایست به صورت شلوارک پوشیده شود.استفاده از پدها در هنگام اموزش اسکیت الزامی نیست به طور کلی به کودکان آموزش داده می شود که از جلو زمین بخورند که این باعث می شود بدون هیچ آسیبی اقدام به آموزش اسکیت کنند.

قبل از خرید اسکیت

حتما قبل از خرید اسکیت با مربیان و کارشناسان تخصصی فروش اسکیت مشاوره کنید تا اسکیت مناسب و استاندارد تهیه کنید.همچنین شما می توانید برای راحتی هرچه بیشتر مقاله راهنمای خرید اسکیت را مطالعه بفرمایید.

 

 

2) نحوی بلند شدن صحیح از روی صندلی با اسکیت

بلند شدن از زمین نیز یکی از نکات مهم در هنگام آموزش مقدماتی اسکیت است که اگر به درستی صورت نگیرد می تواند باعث زمین خوردن فرد و آسیب دیدن شود لزا باید نحوی صحیح بلند شدن از زمین با اسکیت را فراگرفت.برای اینکار اول هر دو پا را به صورت عدد 7 فارسی روی زمین قرار دهید و سپس یکی از پاها را که در ویدیو پای راست است به صورتی قرار دهید که اخرین چرخ وسط چرخ های وسط پای چپ قرار گیرد.وقتی به این صورت قرار میگریم پای راست دیگر امکان لیز خوردن روی زمین را ندارد و حالا با گذاشتن دست ها روی پاها می توانیم از جای خود بلند شویم.

 

 

3) انواع حالت های ایستادن در اسکیت

در اسکیت انواع مختلفی حالت های ایستادن وجود دارد که در دوره مقدماتی آموزشی اسکیت باید این حالت های ایستادن فرا گرفته شود تا در انجام حرکات هنرجو به خوبی از حالت اسکیتش اگاه باشد.

حالت ایستادن پایه یا اماده

در این حالت فرد پاها را به اندازه عرض شانه باز می کند،اسکیت ها روی لبه مرکزی قرار دارند و کمی به سمت جلو خم می شویم همچنین زانوها کمی به جلو خم باید شوند.

حالت ایستادن 7

در این حالت پاها به صورت عدد 7 فارسی روی زمین قرار می گیرید و زانوها کمی به سمت جلو خم می شوند همچنین بالاتنه کمی به سمت جلو خم شده است.توجه داشته باشید که پاشنه ها نباید به هم چسبیده باشند و نوک اسکیت ها باید کاملا از هم دور شده باشند.

حالت ایستادن 8

در این حالت اسکیت سوار می بایست پاهای خود را همانند عدد 8 فارسی روی زمین قرار دهد به صورتی که نوک اسکیت ها به هم نزدیک و پاشنه ها از هم دور باشند.توجه داشته باشید که وزن باید روی هر دو پا تقسیم شود و بالاتنه کمی رو به جلو متمایل شود.

 

 

4) نحوه‌ ی صحیح زمین خوردن و بلند شدن در اسکیت پایه و مقدماتی

در هنگام اسکیت سواری خوردن زمین امری بسیار رایج است و باید آن را به صورت درست و استاندارد یاد گرفت.زمین خوردن می تواند به هر علتی هنگام اسکیت سواری رخ دهد از این جهت باید هنرجو یاد بگیرد که چگونه به طور صحیح زمین بخورد تا اسیب وارد کاهش یابد یا اصلا اسیبی وارد نشود.البته توجه داشته باشید که زمین خوردن اصولی نیازمند لوازم ایمنی استاندارد و خوب دارد.اگر قصد خرید لوازم ایمنی اسکیت را دارید اینجا کلیک کنید.

مراحل صحیح زمین خورد و بلند شدن در اسکیت پایه

ابتدا باید سعی کنید با خم کردن زانو ها و خم شدن به جلو ارتفاع خود را با سطح زمین کاهش دهید سپس باید اول دست ها ،سپس زانو ها و در اخر ارنج ها به زمین برخورد کند دقت داشته باشید که رعایت این اصول در هنگام زمین خوردن بسیار سخت است از این جهت باید در شرایط تمرینی و با سرعت های متفاوت این تمرین را انجام دهم تا در هنگام زمین خوردن به خوبی قابل انجام باشد.

مراحل بلند شدن از زمین در سطح مقدماتی اسکیت

برای بلند شدن از زمین اول یکی از اسکیت ها را به صورت چهار چرخ روی سطح زمین قرار دهید سپس با کمک دست ها پای دیگر را روی سطح زمین قرار دهید به شکلی که به حالت ایستادن هفتی یا v پاهایتان باشد.

 

 

5) قدم زدن یا داک واک در اسکیت پایه و مقدماتی

بعد ار اینکه به خوبی با انواع حالت های ایستادن در اسکیت اشنا شدید حال می بایست یاد بگیرید که چگونه با اسکیت شروع به قدم زدن و اسکیت کردن کنید.برای قدم زدن در اسکیت اول به حالت v ایستاده و سپس به همین صورت شروع به قدم زدن می کنید توچه داشته باشید که نباید قدم های بلند برداشت و با گام های کوتاه و داشتن لبه مرکزی در اسکیت اقدام به قدم زدن فرمایید.این کار را نیز می توانید با قرار گرفتن در کنار یک دیوار یا سکو و کمک گرفتن از ان یا روی یک سطح نرم تر  مثل چمن یا تاتامی انجام داد.

 

 

6) سر خوردن به جلو در اموزش اسکیت مقدماتی

بعد از اینکه به خوبی قدم زدن را بدون کمک گرفتن از میله یا دیوار یاد گرفتید باید سر خوردن به جلو در اسکیت را یاد بگیرید.برای اینکار اول از هر چیزی باید زانو ها خم بالاتنه کمی رو به جلو متمایل شود و سپس به ارامی شروع به قدم زدن و سر خوردن کنید،توجه داشته باشید که برای سر خوردن می بایست کمی پاها را به طرفین و جلو فشار داد و همچنین اسکیت را از چرخ جلو به عقب روی زمین فشار دهید.

 

 

7) سر خوردن موازی به جلو با اسکیت در اموزش اسکیت مقدماتی

بعد از اینکه سر خوردن در اسکیت را به صورت مقدماتی و پایه فرا گرفتید باید به صورت موازی نیز سرخوردن را یاد بگیرید برای اینکار اول از هر چیزی باید به خوبی بتوانید سرعت بگیرید یعنی سرعتی متوسط داشته باشید سپس هر دو پا را به صورت پارالل یا 11 کنار هم قرار دهید و زانو ها را خم کرده و دست ها را به طرفین باز کنید و تا تمام شدن سرعت اسکیت این حالت را حفظ کنید و سپس دوباره اقدام به اسکیت کردن و قرار دادن پای خود در حالت موازی کنید.

 

 

8) کسب تعادل مجدد در اسکیت

هنگام اسکیت سواری احتمال از دست دادن تعادل بسیار زیاد است و معمولا اتفاق می افتد که هنرجو از پشت به زمین می خورد.در قسمت پشتی بدن حز گارد مخصوص اسکیت سواری وسیله ایمنی محافظتی دیگری وجود ندارد از این رو باید سعی شود از پشت زمین نخوریم برای اینکار باید حرکت کسب تعادل مجدد در اسکیت را فرا بگیریم.برای اینکار باید هر زمان که تعادلمان به هم خورد به سمت عقب رفتیم سریعا اقدام به خم کردن زانو و خم کردن پایین تنه و نزدیک کردن دست ها به زانو ها و مچ پا از جلو کردن با این کار از خوردن زمین از پشت جلوگیری می شود و همچنین در صورت زمین خورد از جلو به صورت اصولی می توان از بدن محافظت کرد.

 

 

9) سر خوردن به سمت عقب با اسکیت در اسکیت پایه

برای سر خوردن به سمت عقب با اسکیت اول می بایست در حالت 11 یا موازی پاها را قرار داد سپس کمی به جلو خم شده و زانو ها را نیز خم کنیم.حال می بایست با قرار دادن پاها به صورت A یا 8 فارسی به سمت عقب سر بخوریم پا زدن در این حالت مستلزم داشتن کمی انعطاف است که پنجه ها به هم نزدیک و پاشنه ها از هم دور باشند.همچنین می توانیم از سمت راست یا چپ پشت سر خود را نگاه کنیم.

 

 

10) حرکت 7 و 8 از عقب با اسکیت

بعد از اینکه سر خوردن به عقب با اسکیت را به خوبی فراگرفتیم باید حرکت 7 و 8 از عقب را اجرا کنیم.این حرکت نیازمند استفاده درست از لبه های اسکیت است پس اول از هر چیزی باید لبه های اسکیت را به خوبی بشناسید.بعد از چند قدم اسکیت کردن پاها را به حالت 11 قرار دهید و با استفاده از لبه داخلی پاها را به سمت خارج فشار دهید و سپس با استفاده از لبه خاجلی پاها را به سمت داخل فشار دهید به این صورت اسکیت ها باز و بسته می شوند.در حالت بسته شدن باید پاها حالت 11 به خود بگیرید و در هنگام باز شدن پاها حالت 7 فارسی و در حالت نزدیک شدن پاها باید حالت 8 فارسی بگیرند.

 

 

4.3/5 - (16 امتیاز)